Over ons

  Historie

  Connect Fastening is een jong en dynamisch bedrijf, en is opgericht in 2012. We zijn weliswaar een jong bedrijf, maar beschikken over een brede kennis aan bevestigingsmaterialen met als specialisatie geschoten bevestigingen. Het team van medewerkers bestaat uit mensen met een grote diversiteit aan achtergronden. Dit maakt het team sterk en verbonden, om u dagelijks als klant zo optimaal mogelijk te bedienen.

  Visie

  Om niet alleen nu maar ook in de toekomst succesvol te zijn, is het onze visie om toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ondersteunen en te ontzorgen. Dit doen we niet alleen met onze kennis, maar ook door innovatief te zijn en met onze klanten mee te denken.

  Missie

  Het is onze missie om onze klanten in de bouw en industrie te ondersteunen om zo gemakkelijk mogelijk, en/of tegen een zo klein mogelijke inspanning werkzaamheden uit te voeren voor hun opdrachtgever(s).

  Doelstelling

  Wij formuleren onze doelstellingen, specifiek, meetbaar, realistisch en geven deze een tijdslijn mee. Als jong en dynamisch bedrijf expanderen wij onze business steeds verder in Europa. Het tempo van onze groei is bijzonder onconventioneel en wordt gedragen door een enthousiast team.